Esküvői rejtvény

2013. szeptember 5., csütörtök

1902. szeptember 8-án, azaz 111 éve érdekes esküvőre került sor Nagykanizsán. Bár a frigyből született mindkét fiú híres ember lett, különösen az idősebbik és a maga korában az apa is népszerű ember volt, sőt, ismert családból származott, mégsem vált köztudottá még a mi kis városunkban sem, hogy ez a fontos családi esemény itt zajlott le.

Hát akkor elevenítsük fel :)

Egyelőre csak a menyasszonyt mutatom meg:



Szerintem elég ránézni a hölgy arcára, hogy meglássuk benne híresebb fiának arcvonásait, aki egyébként szülei esküvőjekor már rendesen úton volt, hiszen jó két és fél hónap múlva meg is született...

A hasonlóság miatt egyelőre nem is írom tovább a történetet, hanem feladom találós kérdésnek, hogy ki is lehet ez a híres idősebbik fiú. Igaz, nyereményt nem tudok felajánlani, de anélkül is lehet játszani, találgatni, gondolkodni :)

Legközelebb elmesélek mindent, amit erről az esküvőről ki tudtam deríteni. Sőt, a Kanizsa TV K'ARC című műsorában is fel fogom eleveníteni a történetet. Itt a blogban pedig várom a találgatások eredményeit, lehet kommentelni!!! A megfejtéssel és a teljes történettel vasárnap, az évforduló pontos napján fogok jelentkezni.

0 megjegyzés: