Egy kis buzdítás szavazásra

2011. augusztus 9., kedd

Kedves olvasóim, a mai napon egy új ikon jelent meg a blogom tetején, egy kék színű téglalap és felette a buzdítás, hogy "augusztus 21-ig szavazhatsz rám".


Nos igen, beneveztem a Goldenblog nevű blogversenybe és örülnék neki, ha állandó olvasóim, és az alkalmilag nálam kikötők közül is azok, akiknek tényleg tetszik ez a blog, áldoznának arra fél percet, hogy ezt szavazatukkal is megerősítsék.


Magáról a blogversenyről itt olvashattok, ez a főoldal, de ugyanide eljuthattok, ha a goldenblogos logo felső részére kattintatok.

Innét is meg lehet közelíteni a szavazás helyét a jobb oldalon a "Szavazz most kedvenc blogjaidra" linken keresztül, de azért kiírom a közvetlen elérhetőséget is:


http://goldenblog.hu/szavazas.aspx


Ezután meg kell keresni a "Kult-szórakozás" kategóriát, ami felülről a második. Majd ott a "Válogass kedvedre" felszólítás alatt a legördülő menüben a "K" betűsök között egyszercsak ott lesz Kataliszt blogja. Egy kis figyelmeztetés, hogy a szavazás a facebook-on keresztül zajlik, úgyhogy csak az tud szavazni, aki tagja ennek a közösségnek. De amennyire érzékelem, a facebook-tagság kezd tényleg általánossá válni.


S hogy miért neveztem be a versenybe? Különösebb eredményre nem számítok, szerintem ahhoz én nem vagyok elég "trendi". Elsősorban új olvasókat szeretnék szerezni, mert a statisztikáimat nézegetve, elemezgetve úgy látom, hogy bár szép számmal vannak állandó látogatóim nem ártana egy kis frissítés. Az sem lesz baj, ha egy szakmai zsűri is megnézi a blogomat, ugyanis kétfajta verseny van egymástól függetlenül: a közönségszavazásos és a szakmai értékelés. Igaz, tavaly elég ellentmondásos véleményeket olvastam erről az egész versenyről, és azt sem tudom megítélni, hogy az én kategóriámban felsorolt zsűritagok mennyire kompetensek. Hát, majd meglátjuk.
Másik blogomat, az In memoriam GÁBOR MIKLÓS-t sajnos nem tudtam benevezni, még nem volt elég "öreg" hozzá. Majd jövőre!


És hogy ne maradjunk zene nélkül, itt van egyik kedvenc felvételem Anna Netrebko Lehár Ferencet énekel! Teljesen ujjai köré csavarja a közönséget, a zenekart, a koncertmesterről nem is beszélve...

4 megjegyzés:

Granola0528 írta...

Szavaztam!:)és körül néztem:) Nagyon tetszett az Anna Netrebko video, nyomban meg is osztottam. Eztán többször visszatérek ide:)

Kataliszt írta...

Köszönöm, Granola! Voltaképpen ezért neveztem be a versenybe, hogy új olvasókat szerezzek. Akár követőnek is bejelentkezhetsz - persze nem muszáj, anélkül is meglátogathatsz időnként.

eSKa írta...

Én is szavaztam még tegnap. Ezt a videot egyszer már láttam a blogodon, de most is megnéztem vagy ötször :)

Kataliszt írta...

Köszönöm, eSKa! A videót pedig a Praktikák oldalán láthattad, amikor Móni először mutatott be az ő olvasóinak. Emiatt tűnődtem is rajta, hogy valami mást tegyek fel, de egyrészt már elég régen volt, másrészt pedig nagyon imádom :)